Aangenaam

Alexander van Eekelen
Alexander van EekelenConsultant / Psycholoog
Expert in het ontwikkelen en implementeren van producten, diensten en beleid op het gebied van onregelmatig werk, gezondheid en veiligheid.
Elly Kaldenberg
Elly KaldenbergDiëtist / Voedingskundige
Zelfstanding diëtist en voedingskundige, werkzaam voor bedrijven om gezondheid en vitaliteit van medewerkers te bevorderen. Expert op het gebied van voeding en onregelmatig werk. Als geen ander in staat om het onderwerp voeding heel praktisch en toegankelijk te maken. Zie www.sanavis.nl
Nina Blussé
Nina BlusséCoach / Trainer
Zet als sociaal psycholoog-trainer individuen en groepen in beweging door hen inzichten op te laten doen, oefeningen te laten ervaren, en verbinding te realiseren. Uitgebreide ervaring met werken in diverse settings, waarbij deelnemers gemotiveerd en begeleid worden om die inzichten direct toe te passen in de eigen (werk)situatie.
Tineke van Vlaenderen
Tineke van VlaenderenWorkforce Specialist
Tineke is een ervaren Bluecrux consultant met een passie voor supply chain management. De afgelopen vier jaar heeft ze zich toegelegd op het herontwerpen van bedrijfsprocessen op Belgisch, Europees en globaal niveau voor organisaties als Johnson & Johnson, Vandemoortele en Bridgestone. Een prachtige aanvulling voor ons team.

Samenwerking

Het team bestaat uit specialisten op het gebied van workforce management, voorlichting en training, onderzoek, interventies en fatigue risk management. Voor al uw vraagstukken rondom onregelmatig werk kunt u bij ons terecht. Voor projecten binnen Nederland maakt u gebruik van het Alexander van Eekelen team. Voor internationale vraagstukken maakt u gebruik van CIRCADIAN, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke adviesbureaus met meer dan 30 jaar ervaring.