Onze Diensten

Onze producten en diensten kenmerken zich door kwaliteit. We werken altijd evidence-based: vanuit wetenschappelijke kennis, innovatie en jarenlange ervaring met klanten wereldwijd.


Onderzoek is de grondslag van ons werk. Daarmee bepalen we de huidige status van uw organisatie, geven we richting en focus aan onze projecten en bepalen we uw ROI.

Waar mogelijk werken we met internationale richtlijnen, zodat uw organisatie voldoet aan de laatste aanbevelingen of verplichtingen. Dit verstevigt uw concurrentiepositie en imago, waar ook ter wereld.

Wetenschap

Wetenschappelijke basis

Een academische onderbouwing ter ondersteuning van gedegen advies

Innovatie

Innovatieve methodes

Onze diensten zijn gebaseerd op de laatste inzichten en technologie

Waarborg

Modulair aanbod

Door te werken met modules kunnen we de kwaliteit en effectiviteit van onze diensten garanderen

Onze modules

Uit ervaring weten we dat een integrale aanpak van problemen rond onregelmatig werk écht werkt. Het gaat uiteindelijk om gedragsverandering. van medewerkers en hun organisatie.
Dit vereist een benadering met een bepaalde inzet en volgorde. ‘Zomaar’ een losse training of een vragenlijst: het klinkt leuk maar het beklijft niet.
Daarom werken wij met modules.

Per vraagstuk bieden we een combinatie van producten en diensten die ergens toe leiden. Afhankelijk van wat bij uw organisatie past maakt u een keuze voor een enkele module ten behoeve van een specifieke aanpak of een combinatie van modules voor een complete ondersteuning.

Zo doen wij waar we in geloven en maakt u geen kosten, maar een investering in het verbeteren van uw organisatie.